Mobila pe comanda

In showroom-urile noastre va vom arata un model din fiecare stil pentru o vizualizare a ideii unei bucatarii cat mai perfecta si cat mai comoda pentru dumneavoastra. Accesoriile noastre fac bucataria sa se “miste” cat mai natural si accesibil. Rafturile space tower, numai bune in dulapurile dumneavoastra ce va fac accesul la produsele din spate sa fie chiar o joaca de copii. Balamale sunt de cea mai buna calitate prin clipsare si expandare, asta doar pentru a nu va face bucataria o povara datorita unei insurubari gresite, ceea ce la noi nu va exista. Sistemele de deschidere au amortizari incorporate, mecanice, ceea ce produce inchiderea lina si silentioasa a oricarei tip de usa, atat orizontal cat si vertical. Cu o diversificare bogata in culori, materiale si texturi ale blaturilor, vom reusii cu siguranta sa va tinem cat mai mult timp in bucatarie. Programul de randare rapida ajuta la a pune in practica ideile dumneavoastra, de a optimiza spatiul iar cu ajutorul designerilor nostrii veti ajunge cu siguranta la bucataria visata.

Rustic:

*Clasicul Rustic inca din vremurile de demult, aplicat pe bucataria dumneavoastra, prin frezarea si modernizarea fronturilor din MDF si avand un aspect vintage foarte bine ales pentru o eleganta si stil in casa dumneavoastra cu o varietate de culori din paletarul nostru selectiv in nuante, pe gustul si placul dumneavoastra. Aplicarea accesoriilor pe stilul rustic se poate efectua fara nici o problema modernizand-o cat mai discret si cat mai aparte dupa nevoile dumneavoastra.

* Aspectul patinat al bucatariei este o tendinta indiscutabila a momentului, parca dorindu-se echilibrarea excesului de minimalism. Dar tendinta nu e de azi, de ieri. Sunt ani buni de cand au aparul primele piese de mobilier cu finisaj antichizat, mai intai prin casele excentricilor cu bani cat si la targurile de profil. Aici vorbim de piese noi cu aspect patinat, nu despre reconditionari. Partea interesanta este ca procedeul de antichizare nu se aplica unui stil anume, in sensul traditional. Felul in care este abordat finisajul face de regula ca aspectul neregulat sa aiba ca rezultat de ansamblu o anumita uniformitate. In atelierul nostru de bucatarii nu incercam sa obtinem o copie intocmai cu originalul, ci cream piese noi, reusita mizandu-se pe creativitatea si indemanarea echipei noastre. Echipa noastra este pasionata si rabdatoare, metoda fiind destul de complexa. Deseori se urmareste cu tot dinadinsul artificiul cromatic, combinatia de culori lipsite de veridicitate, dar cu efect estetic deosebit. 

DSC00702
DSC00867

Imperial:

* Nu trebuie sa traiti la tara sau in munti, pentru a va juca cu stilul rustic. Trebuie doar sa aveti cateva elemente de baza, cum ar fi, materiale naturale, o paleta neutra si o senzatie de uzura. Indiferent unde locuiti, suntem siguri ca putem creea in totalitate o bucatarie Rustica.

* Pana si clasicul necesita putina modernizare intrucat frezarea fronturilor nu lipseste, cu o usoara patina de culori vasta din paletarul nostru. Selecta bucatarie contemporana dar rustica da un aspect de eleganta amestecat cu o usoara modernizare printr-o simplitate de aspect.

Industrial- Line:

* Nu este exact pe gustul tuturor, dar bucatariile industriale pot face o enorma declaratie atunci cand sunt planificate si lucrate corect. Acest stil ofera un sentiment de spatiu si un simt estetic care creeaza o atmosfera pe care nu multe stiluri o pot oferii. 

* Modelul nostru de Industrial-line indeplineste toate caracteristicile stilului, adaptandu-se de asemenea tuturor spatilor. Alegerea culorii are un rol foarte important.

* Stil modern cu linii in relief fabricat direct pe placa de MDF pentru un aspect cat mai diferit de cea ce vedeti in fiecare zi. Modelul in sine are in esenta o amprenta de stil ce va da impresia ca traiti in viitor, iar cu o combinatie de culori va fi mai mult ca perfect pentru vecini sa fie gelosi pe bucataria dumneavoastra. 

DSC00709
DSC00737

Modern practic:

* Acest stil, dupa nume, difera doar dupa alegerea dumneavoastra daca doriti sau nu manere pe fronturi.

* O bucatarie moderna, practica, cu linii simple si cu un model de maner ales in functie de dorinta clientului. Putem accentua liniile de design punand in valoare finisajele si culorile dar in acelasi timp manerul poate devenii decorul de nelipsit al piesei.

*O bucatarie moderna, practica, cu linii simple, putem spune ca este si bucataria fara manere. Acest model are o frezare in cant ce da o linie noua de decor, o linie ce intareste ideea de modern dar in acelasi timp si foarte practica

* Asadar bucataria moderna, potrivindu-se oricarei marimi al spatiului fara a-l micsora, dar facand util fiecare metru patrat

Minimalismul si caracteristicile rationalizate, confera acestor bucatarii un aspect simplu, dar elegant. 

Call Now Button